ONLINE COSMETICS 2012
MORE INFO ABOUT COSMETICS

Wednesday, April 20, 2011

☼ Spring Outfit Ideas ☼

Hello girls! Spring is finally here for good (at least for the next two months ^.~) and we are ready to take out all those fun floral prints, shorts, flats, tunics and colorful nail polishes. No matter what our style is, there are many combinations we can opt for this season, as we are free to choose according to our own fashion sense. So let the spring fest begin! ;)
*
Buna fetelor! Primavara este aici si hotarata sa ramana (cel putin pentru inca vreo 2 luni), asa ca suntem pregatite sa scoatem de la naftalina toate acele piese cu printuri florale (care se poarta in fiecare an, no matter the trends), pantalonii scurti, balerinii, tunicile si ojele colorate. Si chiar nu conteaza ce stil adopti, exista nenumarate combinatii de haine la care putem recurge in acest sezon, in functie de propriul simt al modei. Sa inceapa petrecerea primaverii! ^.~

Let's see what I am here to show you, some fun outfits that you can inspire from and adapt to your own likings (you can click on any photo to view larger):

1. Casual chic. What better way to wear those sexy jeans shorts than with a flowy, ethnic bluse and an asymetric jacket? Pair these up with some wedges and a cute bag, and you're good to go out on a day time date ;). For a more colorful touch, add some blue pastel eyeshadows on your lids, a neon blue nail polish and some sunglasses. Casual but chic at the same time!
*
1. Sic casual. Cum am putea purta mai bine acei pantaloni scurti sexi de blugi decat cu o bluza etnica lejera si o jacheta asimetrica? Adaugati tinutei o pereche de sandale cu talpa groasa si o geanta simpatica si sunteti gata de o intalnire pe timp de ziua! ;) Pentru un plus de culoare, aplicati un fard albastru pe pleoape si o oja albastru neon pe unghii, plus niste ochelari de soare. Casual si in acelasi timp sic!

2. Boho chic. If you think shorts are way too much for this season, try out some destroyed jeans in a gray shade and pair them up with a cardigan, low cut black high-heeled boots and a trendy Chanel-like chain bag. Add a fedora hat for a mysterious touch and some massive, old-style jewellery. Keep your makeup neutral, if you decide to go out on a day time. You can always darken it up for night-time.
*
2. Boho sic. Daca ti se pare ca pantalonii scurti sunt mult prea revealing pentru vremea de afara, poti alege o pereche de jeans destroyed intr-o nuanta deschisa de gri, pe care sa-i combini cu un cardigan, o pereche de botine negre cu varful descoperit si o geanta Chanel-like, foarte in in orice sezon. Adauga tinutei o palarie fedora pentru un accent de mister si cateva bijuterii masive, old-style. Opteaza pentru un machiaj natural pentru zi, pe care il poti intuneca oricand pentru seara.

3. Casual. For the warmer days, try wearing a pair of loose shorts with a romantic white shirt and some cute flats. Keep your makeup simple and natural, especially if you are out shopping or for a coffee with the girls. In this case, pair them up with a large bag and some xxl sunglasses. You can make some natural smokey eyes and a peach lip and also add a hair band for a sweet touch. Leave the earrings out, as sunglasses and the headband are quite enough, and choose instead a massive ring.
*
3. Casual. Pentru zilele mai calde de primavara, alege o pereche de pantaloni scurti mai larguti, pe care ii poti combina cu o camasuta stil romantic si niste balerini draguti. Creati un machiaj simplu si natural, mai ales daca iesiti la cumparaturi sau la o cafea cu fetele. In acest caz, veti avea nevoie de o geanta mare, incapatoare si niste ochelari xxl. Puteti alege si crearea unui machiaj natural smokey, combinat cu niste buze in nuante coral. Adaugati o cordeluta pentru un look simpatic. Nu recomand cerceii pentru acest outfit, pentru ca ar fi prea mult, in schimb, puteti alege un inel masiv, in nuante neutre.

4. Comfy elegant. If you like dresses just as much as I do, you will find every occasion to wear them. I especially love the simple ones, not very revealing, with a '50's-60's feel to them. For this season, you can endorse a long sleeved one with a loose top part and a fabric belt on the waist, paired up with some silver flats, a fun bag and some silver earrings. Use pinkish-brown eyeshadows for your lids and a pink-coral lip, plus a dark navy or black nailpolish. You can wear this on a date or to the theatre, it's your choice, be spontaneous! :)
*
4. Confortabil-elegant. Daca va plac rochitele la fel de mult ca si mie, atunci veti cauta orice ocazie pentru a le purta. Imi plac in special cele simple, nu foarte decupate, cu un accent de anii '50-'60. Pentru acest anotimp, puteti alege una cu maneci lungi, mai larguta in partea de sus, cu o curea in talie, combinata cu o pereche de balerini argintii, o geanta simpatica si cercei argintii, florali. Folositi un fard maroniu-roz si un ruj roz-coral, plus manichiura in nuante de bleumarin inchis sau negru. Puteti purta acest outfit la o intalnire sau la teatru, voi alegeti, fiti spontane! :)

5. Boyfriend trendy. If you are a jeans person and you like the boyfriend type of jeans, you can wear these in the more rainy days of spring, combined with a black tank top, a blazer in a fun, springy color and some cool boots. Choose a fun bag, add a pink lipgloss and a nailpolish to match your blazer and you are ready. A waterproof watch is nice to wear with these if you choose to roll up your sleeves (I love to do this with all my blazers!). And you're done.
*
5. Boyfriend trendy. Daca va plac mult blugii, mai ales cei tip boyfriend, ii puteti purta in zilele mai ploioase de primavara, combinati cu un maieu negru, un cardigan intr-o culoare primavaratica si niste cizmulite cool. Alegeti o geanta cu un print amuzant/vesel, adaugati un gloss roz pe buze si o oja care sa se asorteze cu blazerul. Un ceas waterproof, intr-o culoare neon, da viata outfit-ului, mai ales daca suflecati manecile blazerului (mie una asa imi place sa port aceasta piesa vestimentara). Si sunteti gata.

6. Boho casual. Skinnies are in this season also and you can rock them with a flowy shirt and a lovely beret to match teir color. Wear a bag with a springy print and some flats, for a casual look. Color the outfit (if your skinnies are gray, white or black) by wearing a pair of colorful feather earrings. Any lip color will do, add bronzer, mascara and you are ready to head out for a walk.
*
6. Casual boho. Blugii stramti/colantii se poarta si in acest sezon, combinati cu o bluza larguta si o bereta tricotata in aceeasi culoare ca si blugii. Alegeti o geanta cu un print primavaratic si o pereche de balerini, pentru un look casual. Dati un plus de culoare tinutei (daca blugii sunt gri, negri sau albi) printr-o pereche de cercei cu pene multicolore. Orice culoare de ruj e potrivita, folositi bronzer, rimel si sunteti gata de plimbare.

7. Trendy cool. Tired of those flats? Then put on some high-heeled, low cut boot with a platform. Add a pair of nude colored shorts, a flowy shirt and a leather jacket for a trendy, rocker look. Accesorize with a long chain necklace, a massive black ring and a big, nuded colored bag. Use a liquid liner to create sexy cat-eyes, apply some nude-brown eyeshadow and a rosey lip balm. Clubbing or date, you choose!
*
7. Trendy cool. Plictisita de balerini? Atunci incalta niste botine inalte cu platforma, la care poti asorta o pereche de pantaloni scurti intr-o culoare deschisa, neutra, o bluza vaporoasa si o geaca de piele/eco-piele pentru un look trendy, cu un touch rock. Accesorizeaza cu un lant lung cu medalion masiv, un inel cu piatra neagra si o geanta mare in culoare neutra. Creaza o privire sexy cu un tus lichid negru, aplica un fard maro-nude si un balsam de buze rozaliu. Club sau intalnire, voi alegeti!

8. Ethnic girlie. I love tunics! They are perfect for spring, summer and autumn also, if worn with the right pair of shoes. I especially love those with an Oriental feel, Indian or Arabic. For a shopping spree, coffee with the girls/boyfriend or a simple walk in the park, wear it with a pair of girlie flats, a black flowy vest and a floral side bag. Chandelier earrings match a tunic perfectly, and so does a purple pastel makeup and metallic purple nails (or nude, if you think that purple is too much). Keep your lips pinkish-nude and you're done!
*
8. Etnic-feminin. Ador tunicile! Mi se par perfecte atat pentru primavara, cat si pentru vara si toamna, daca sunt purtate cu pantofii potriviti. Imi plac mai ales acelea cu o tenta Orientala, Arabica sau Indiana. Pentru o sesiune de cumparaturi, o cafea cu fetele sau cu partenerul sau pentru o simpla plimbare in parc, purtati-o cu o pereche de balerini, o vesta neagra, deschisa si o geanta laterala cu imprimeu floral. Cerceii candelabru se asorteaza perfect cu tunica, si la fel si un machiaj in tonuri de mov pastel si unghii violet metalic (sau nude, daca vi se pare movul prea mult). Pastrati buzele roz-nude si sunteti gata!

9. Simple trendy. Still want to wear those uggs? No problem, you can pair them with some shorts and a big floral bag, plus a blouse in the same color tone. Choose some thin tights to keep you warm. This is a very simple look and trendy at the same time. If you want to keep it even more simple, choose pink colors for your makeup, put on a cool bracelet watch and some hoop earrings.
*
9. Trendy simplu. Inca mai vreti sa purtati ugg-urile? Nicio problema, le puteti combina cu o pereche de pantaloni scurti de blugi, o geanta mare, florala si o bluza in aceeasi culoare cu cizmele. Alegeti niste colanti subtiri pentru a va tine cald. Acesta este un look simplu, dar trendy in acelasi timp. Daca vreti sa fie un look simplu de tot :P, alegeti pentru machiaj nuante de roz nude, un ceas-bratara si niste cercei rotunzi.

10. Casual feminine. For a cocktail party, a fancy picnic or brunch with the girls, you want to dress up a little, but still be comfortable. You can achieve this by choosing a black simple, casual dress (you can never go wrong with it), a pair of black flats/small heel shoes and a chain black bag. Take a white and gray cardigan with you, it may get colder in the evening. Put on a long chain necklace for a feminine feel, a red lipstick and red nailpolish and some light brown eyeshadows. Have fun!
*
10. Feminin casual. Pentru o petrecere de cocktail, un picnic fancy sau brunch cu fetele, veti dori sa aratati ceva mai elegante, dar in acelasi timp sa va simtiti confortabil. Puteti obtine aceasta prin alegerea unei rochite simple, negre, casual (veti merge la sigur cu ea), o pereche de balerini sau pantofi cu toc mic si o geanta cu lant. Luati cu voi un cardigan alb cu gri, se poate racori spre seara, sau purtati-l inca de dimineata. Alegeti un lant lung cu medalion pentru un accent de feminitate, un ruj si oja rosii si niste farduri in culori neutre, deschise. Distractie placuta!

* combos made with http://www.polyvore.com/ *
So, which one is your favorite? What are your preferences in fashion for this season?

Have a great day (and spring ^.^) and thank you for visiting!

Don't forget to enter my international giveaway, still open!

XoxO,

No comments:

Post a Comment