ONLINE COSMETICS 2012
MORE INFO ABOUT COSMETICS

Thursday, May 26, 2011

REVIEW ~ Complex Apicol Veceslav Harnaj + Masti Naturale Miere


Buna, fetelor! Azi voi face o postare doar in limba romana (desi poate lucrurile pe care le voi evidentia pot ajuta fete din mai multe parti ale lumii), insa cum aceste produse despre care voi vorbi in special sunt romanesti, voi face un review exclusiv in limba noastra :)
In urma cu cateva saptamani am fost contactata si eu de catre firma "Complex Apicol Veceslav Harnaj", care mi-a trimis spre testare un borcanas cu laptisor de matca omogenizat in miere de salcam, fiole cu laptisor de matca liofilizat si o crema de fata cu extract de laptisor de matca, masline si unt de shea.


Laptisorul de matca liofilizat face parte din gama de produse energovitalizante si este bun impotriva: anemiilor, artritei, astmului, infectiilor urinare, afectiunilor inimii, depresiilor, diabet, afectiunilor ale sistemului endocrin, dereglarilor hormonale, hipertensinii, colesterolului, impotentei, infertilitatii, imbatranirii premature, atacurilor de panica, anxietatii, problemei ale pielii, controlului greutatii, oboseala cronica.


Crema de fata Apidermaliv face parte din gama cosmeticelor fabricate de aceasta firma si este o crema hranitoare cu actiune de hidratare, emoliere si intinerire asupra tenului normal si mixt. Proprietatile anti-imbatranire ale laptisorului de matca, emolierea intensa a uleiului de masline si hranirea puternica a untului de Shea, ingrijesc si rasfata pielea in profunzime. Datorita complexului activ bogat in ingrediente naturale, starea pielii este imbunatatita in primele saptamani de la utilizare. Aceasta crema este potrivita atat unui ten mixt, cat si tenului normal spre uscat.

 Deoarece tenul meu este sensibil si gras, o folosesc doar seara, dupa demachiere, numai in zona ochilor. Imi place ca are un efect puternic hidratant si actiune de lunga durata, deoarece se absoarbe treptat in piele, avand un miros foarte placut. Pielea se simte cu adevarat hidratata si protejata.
 O recomand insa tenului normal, uscat si celui matur, datorita ingredientelor sale naturale de laptisor de matca, unt de shea si ulei de masline, dar si datorita actiunii hranitoare asupra pieli.

Laptisorul de matca face parte din gama energovitalizantelor si poate fi utilizat in tratarea mai multor afectiuni, printre care amintim virozele, imflamatiile, infectiile, lipsa de energiei, anemii, oboseala cronice, tuberculoza. Omogenizarea laptisorului de matca in miere este cea de a doua metoda de conservare a laptisorului de matca. Acest produs imbina doua dintre principalele produse ale stupului, pastrand beneficiile lor.

Eu sunt o mare adepta a mastilor, in special a celor preparate in casa. In fiecare miercuri si sambata seara, dupa curatarea in prealabil a fetei si folosirea unui scrub (gomaj) pentru indepartarea celulelor moarte, imi place sa aplic o masca potrivita tipului meu de ten. Iar spre bucuria noastra, mierea este unul din ingredientele care poate fi folosit pe absolut orice tip de ten, deoarece are doar efecte benefice asupra pielii.


Iata cateva idei de masti pentru principalele tipuri de ten:

 PENTRU TENUL SENSIBIL, CU ACNEE:

Ingrediente: un cartof crud, o lingurita de miere, o rosie, o lingurita de pastarnac ras, otet de mere.

Preparare: Paseaza cartoful crud si amesteca-l cu lingurita de miere. Stoarce rosia si adauga in compozitie doar pulpa, apoi pune pastarnacul ras fin. Amesteca energic si pune trei picaturi de otet de mere. Aplica tratamentul pe fata si pe orice zona a corpului afectata de acnee, masand energic. Lasa un strat gros si asteapta sa intre in piele. Cand pasta s-a uscat, clateste cu apa rece si tamponeaza cu un prosop uscat. 
Poti folosi apoi un astringent sau tonic pentru a inchide porii, dupa care, optional, poti aplica un tratament local antiacneic.

PENTRU TENUL GRAS:

Ingrediente: o mandarina, o banana, un kiwi si o lingura de miere.

Preparare: Stoarce mandarina si pune sucul obtinut intr-un bol. Paseaza banana si kiwi. Sucul rezultat din kiwi se arunca (sau se bea :D) si se pastreaza pentru masca doar pulpa. Adauga lingura de miere si amesteca totul bine, impreuna cu sucul de mandarina, pentru a rezulta o pasta omogena. Aplica-l pe fata, pe gat si pe umeri si lasa-l in jur de o ora. Apoi clateste cu apa calduta si sterge fata prin tamponare cu un prosop uscat sau dischete demachiante.

PENTRU TENUL MIXT:

Ingrediente: galbenus de ou, morcov, miere, o lingurita de pudra de argila.

Preparare: Se freaca galbenusul cu argila plus o lingurita de miere naturala. Se aplica pe fata. Se rade un morcov si se aplica peste masca, fara a masa. Poti ramane cu tratamentul pe fata si pe decolteu timp de o ora, dupa care vei clati cu apa calduta si-ti vei sterge fata cu un prosop uscat.

CREMA ANTIRID:

Ingrediente: miere, aloe vera, ceai verde.

Preparare: Pune un plic de ceai verde intr-un sfert de ceasca de apa fierbinte. Amesteca ceaiul rezultat cu pulpa de aloe vera pasata, iar dupa ce compozitia s-a racit, amesteca si o lingurita de miere. Intinde masca astfel rezultata pe tenul curatat in prealabil, insistand pe zonele cu probleme. Lasa acesta crema antirid sa actioneze peste noapte, iar dimineata clateste cu dischete demachiante umezite si aplica o crema hidratanta.

Pentru tenul normal poti folosi orice combinatie de masca cu miere doresti. Poti adauga suc de castravete proaspat, mar, apa minerala, tarate, ulei de masline, in functie de preferinte. Chiar si scrubul cu miere, ulei de masline si zahar este benefic pentru orice tip de ten. Experimenteaza, deoarece natura aduce mereu numai beneficii oricarui tip de piele!


Disclaimer: NU am fost platita sa realizez acest mic review. Produsele au fost oferite gratuit in scop de testare si parerile sunt 100% sincere si imi apartin. Ideile de masti sunt luate din diverse reviste si publicatii naturiste.


Va multumesc pentru vizita si sa aveti o noapte cat mai linistita/frumoasa! :)

XoxO,

No comments:

Post a Comment